Hulp bij de huishouding

Thuiszorg Zuidwest-Drenthe biedt u ook hulp in de huishouding op maat. Onze medewerkers zijn breed inzetbaar, ook in het weekend. Zij werken in kleine teams en zijn erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Met een veilig gevoel, en met gemak en service bij u in de buurt. In overleg met u bieden wij de door u gewenste ondersteuning. Voor een korte periode of voor langere tijd. Zoals het doen van de dagelijkse, de wekelijkse boodschappen, kleine klussen in huis of juist die grote huishoudelijke klus een keer in de maand. 

Vaste medewerker
Een vaste medewerker is uw aanspreekpunt wanneer u langere tijd hulp in de huishouding ontvangt. In overleg met u wordt afgesproken op welke dag en welk tijdstip de medewerker bij u komt. Dit hoeft niet standaard iedere week gelijk te zijn. Over vakantieperiodes wordt u geïnformeerd en u krijgt altijd vervanging aangeboden.

Eenmalige ondersteuning
De gewenste ondersteuning kan ook eenmalig zijn, bijvoorbeeld als uw partner of uw mantelzorger er even niet is, als familie met vakantie is of als u zelf even wilt bijkomen. U kunt Thuiszorg Zuidwest-Drenthe ook voor zulke situaties bellen. Daarvoor hoeft u geen klant bij ons te zijn.


Samen kijken we graag naar uw situatie en de mogelijkheden die wij u op maat kunnen bieden.
Heeft u vragen?
Thuiszorg Zuidwest-Drenthe
✆ 088 - 96 840 95
24 uur per dag bereikbaar