Welkom "welzijn en activiteiten, waar u zich prettig bij voelt"


Welkom staat bij ZZWD voor een scala aan activiteiten voor klanten van ZZWD én voor inwoners van Zuidwest-Drenthe. 

Iedereen is welkom, 7 dagen in de week. De activiteiten vinden plaats tussen 9 en 20 uur op de verschillende locaties. Desgewenst kunt u tussen de middag een warme maaltijd nuttigen. 

ZZWD is gestart met een nieuwe invulling van activiteiten, met drie programmalijnen. 

Inloop en ontmoeten: in een prettige en sfeervolle omgeving bent u van harte welkom, waar u anderen ontmoet, waar u zich thuis voelt, waar u kennis kunt maken met de activiteiten en mogelijkheden en waar u informatie en/of advies kunt krijgen.

Ontspanning en culturele activiteiten: Voorop staat het samen of individueel plezier beleven aan ontspannende, kunstzinnige, creatieve activiteiten georganiseerd in het woonservicecentrum of daarbuiten.

Bewegen en lichamelijk fit blijven: Voor iedereen is fit blijven belangrijk, bij deze activiteiten staan bewegen en fit blijven centraal. Activiteiten als onderdeel van het dagelijks leven en in groepsverband, zoals fitness, gym, yoga, wandelen, fietsen etc. 

Langer thuis wonen met een zinvolle en prettige daginvulling. Ontdek zelf hoe dit kan met deze nieuwe aanpak. De activiteiten sluiten aan bij uw wensen en uw mogelijkheden. Tevens zoeken wij hierin de verbinding met bestaande activiteiten in en om de dorpen. 

U vindt Welkom in:
Dwingeloo, 7 dagen per week
Diever, 3 dagen per week, op maandag, woensdag en vrijdag.
Havelte, 7 dagen per week
Koekange, 3 dagen per week, op maandag, dinsdag en donderdag.
Ruinen, 7 dagen per week

Bent u benieuwd naar gezellige activiteiten voor u? Kijkt u dan bij de agenda, u bent van harte welkom! Of maak een afspraak  via onze afdeling Klantondersteuning, tel.nr. 088-9684096.
Heeft u vragen?
Thuiszorg Zuidwest-Drenthe
✆ 088 - 96 840 95
24 uur per dag bereikbaar