Verzorgd logeren in een gastenverblijf


Met een medische achtergrond

Als u net uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum komt en u kunt zich nog niet helemaal zelfstandig redden, dan kunt u bij ZZWD logeren in een gastenverblijf, voor een week of langer. U logeert in een comfortabel appartement in Ruinen, Havelte of Dwingeloo. Daarbij kunt u gebruik maken van ons complete zorg- en welzijnspalet. Van verpleging en persoonlijke verzorging tot een drie gangen diner in ons restaurant.

'Eempies bijkomen'
Ook zonder medische achtergrond bent u bij ZZWD van harte welkom in onze gastenverblijven! Wanneer u het thuis eigenlijk nog goed redt maar door een onverwachte gebeurtenis 'eempies wilt bijkomen' in een gastvrije en verzorgde omgeving dan kan dat bij ZZWD. Een periode lekker eten in het restaurant, meedoen met de gezellige activiteiten kan u echt goed doen. Daarna gaat u met een uitgerust en vertrouwd gevoel weer naar huis.

Vakantie van u of uw mantelzorger
Wanneer u er even tussenuit wilt in onze mooie provincie en u heeft zorg nodig, dan bieden wij u comfort, service en zorg in onze eigen woonservicecentra. Ook als uw mantelzorger met vakantie is dan kunt u bij ZZWD logeren met alle zorg die u nodig heeft. U geniet dan beiden van de vakantie die u verdient!

Heeft u vragen?
Neem contact op
met onze klantondersteuning:
✆ 088 - 96 840 96