Wachtlijsten

Als er in een bepaalde periode meer aanvragen zijn dan dat ZZWD aan appartementen beschikbaar heeft, ontstaat een wachtlijst. In onderstaande lijst hebben wij de omvang van de huidige wachtlijst per locatie aangeven.

Door omstandigheden kan het zijn dat wij ook voor andere diensten en vormen van zorg een wachtlijst moeten hanteren.

De gegevens over wachtlijsten die wij hier publiceren actualiseren wij regelmatig, maar zijn uiteraard een momentopname. Het aantal wachtenden zegt op zich niets over de wachtduur. Die is namelijk ook afhankelijk van de momenten waarop er een plek vrij komt of van mogelijke andere omstandigheden. Onze afdeling Klantondersteuning kan u verder informeren.

Wachtlijst

Oktober 2020

Ruinen Wonen met zorg, twee personen.
Ruinen Groepswonen, vijf personen.

Havelte Wonen met zorg, geen wachtlijst.

Dwingeloo Wonen met zorg, twee personen. Eén leeg appartement.
Dwingeloo Groepswonen, twee personen.

Interesse in een woning met zorg?
Heeft u interesse in een woning met zorg, bent u zich aan het oriënteren of wilt u op de wachtlijst worden geplaatst voor een bepaalde locatie?
Neem dan contact op met onze afdeling Klantondersteuning, tel.nr. 088-9684096, zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar.

Rekentool voor wonen met zorg
Heeft u belangstelling voor wonen met zorg? Met de handige rekentool laten wij u zien waar wat de mogelijkheden zijn en wat het financieel voor u betekent. Maak via de afdeling Klantondersteuning eens een vrijblijvende afspraak met onze zorgmakelaar, Marian Feddema. Zij helpt u graag verder bij het vinden van een passende woning, geschikt gastenverblijf of een ander product / dienst van ZZWD. Met de rekentool kan zij u snel laten zien wat de verschillende mogelijkheden voor u betekenen.
Telefoonnummer Klantondersteuning 088-9684096 (maandag t/m vrijdag 9-17 uur).
Heeft u vragen?
Neem contact op
met onze klantondersteuning:
✆ 088 - 96 840 96