Thuiszorg Zuidwest-Drenthe

Thuiszorg Zuidwest-Drenthe biedt u thuiszorg op maat. Onze medewerkers zijn breed inzetbaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
Onze ondersteuning door kleine teams is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Met een veilig gevoel, en met gemak en service bij u in de buurt. In overleg met u bieden wij de door u gewenste ondersteuning. Voor een korte periode of voor langere tijd.

Die gewenste ondersteuning kan ook eenmalig zijn, als uw mantelzorger er even niet is, als familie met vakantie is of als u zelf 'eempies wilt bijkomen'. U kunt Thuiszorg Zuidwest-Drenthe ook voor zulke situaties bellen. Daarvoor hoeft u geen klant bij ons te zijn. Samen kijken we graag naar uw situatie en de mogelijkheden die wij u op maat kunnen bieden.

Thuiszorg zonder lidmaatschap


U hoeft geen lid te zijn van ZZWD om een beroep te kunnen doen op medewerkers van onze thuiszorg. Graag komt een van de casemanagers of een verpleegkundige bij u thuis voor een kennismaking. Zo krijgen wij het juiste beeld van uw wensen. Wanneer er een indicatie nodig is om uw zorgvraag gehonoreerd te krijgen, dan zijn wij uw klankbord en vraagbaak.

Afspraken kunt u op werkdagen maken via de afdeling Klantondersteuning, telefoonnummer 088-9684096. Een mail sturen kan ook naar klantondersteuning@zzwd.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Bel vrijblijvend met onze Klantondersteuning 088-9684096