Speeddates ZZWD


GEANNULEERD
Helaas hebben wij de speeddates van volgende week dinsdag 17 maart, in verband met de risico's rondom de verspreiding van het coronavirus, geannuleerd. Houd onze berichtgeving in de gaten, we kijken naar alternatieven en zo mogelijk een nieuwe datum.Tijdens de Ontdekdezorgweek 2020 (van 16 t/m 21 maart) kun je bij ZZWD binnenlopen voor een speeddate!
Een laagdrempelige manier om de zorg te ontdekken en om kennis te maken met onze organisatie.

In deze week zet ZZWD op dinsdag 17 maart de deuren open in Dwingeloo en Ruinen voor zij-instromers, herintreders en (pas) afgestudeerden. Heb je interesse in werken in de zorg, wil je een kijkje nemen in Ruinen of Dwingeloo dan ben je deze dinsdag van harte welkom!

Je hoeft je niet aan te melden, loop binnen (neem wel een actueel c.v. mee!), neem plaats aan de stamtafel en vertel wat jij zoekt, stel al jouw vragen over werken in de zorg bij ZZWD, over opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Maak kennis met de locaties, met a.s. collega's en ervaar de gastvrije sfeer.

De afgelopen jaren hebben onze speeddates al geleid tot mooie matches! Ontdek het zelf, wij ontmoeten jou graag!  

Ons programma voor dinsdag 17 maart 2020 is GEANNULEERD


In het jaarlijkse ZZWD Magazine 2019, zie hieronder de pdf, lees je de verhalen van medewerkers, hoe zij bij ZZWD volop de mogelijkheid krijgen zich verder te ontwikkelen, als starter in de zorg of als ervaren professional om door te groeien van verzorgende tot verpleegkundige.