← Vorige pagina
ZZWD sponsor boek 'Lang zullen we leven!'
03 oktober 2014


Lang zullen we leven!
Het eerste kind dat 135 gaat worden schijnt inmiddels geboren te zijn. We worden steeds ouder, maar moeten we daar blij mee zijn? Het Zwitserleven is voor de meeste toekomstige ouderen niet meer weggelegd en veel mensen maken zich zorgen over hoe zij later, als ze op leeftijd zijn, nog verzorgd kunnen worden. Oud worden in Nederland lijkt geen pretje meer te zijn. Maar is het werkelijk zo somber gesteld? Heeft die sombere toon niet meer te maken met onze vooroordelen over oud worden in het algemeen, los van alle maatschappelijke ontwikkelingen van dit moment?

De schrijfsters Erna Oosterveen en Esther Boontje zijn op onderzoek uitgegaan. Hoe is het om oud te zijn en wat kan je doen om er, ondanks dat je op leeftijd raakt, iets van te maken?
‘Lang zullen we leven!’ is geen zelfhulpboek, maar wel een relativerend en inspirerend boek. Over oud worden, oud zijn, maar vooral over lang en gelukkig leven!
Het boek is te bestellen via:
www.langzullenweleven.com


Help, m'n moeder wordt oud!
Het eerder door ZZWD uitgegeven boek 'Help m'n moeder wordt oud!' over de zorg voor en om ouder wordende ouders is mede geschreven door Erna Oosterveen en Esther Boontje. 

Wat doe je als je ziet dat je ouders aan het verslonzen zijn? Als je vader steeds vaker brokken maakt met z’n auto… Als je moeder niet meer met het gasstel overweg kan? Grijp je in? En wanneer dan?
Vroeg of laat krijgt bijna iedereen er mee te maken; met soms twee, maar meestal één ouder wordende ouder die wel wat extra zorg en aandacht kan gebruiken.

Dit boek is te bestellen via: 
www.helpmijnmoederwordtoud.nl