← Vorige pagina
Prodizo vergelijkingssite online
12 augustus 2014


Sinds 1 augustus jl, is Nederland een vergelijkingssite voor diensten en producten in de zorg rijker. ZZWD heeft zich aangesloten bij de vergelijkingssite Prodizo: Producten en diensten in de zorg. De verschillende producten en diensten van ZZWD zijn hierdoor makkelijk te vergelijken met andere zorgaanbieders.

Prodizo biedt een vergelijkingswebsite waarop mensen die zorg nodig hebben op een makkelijke overzichtelijke manier de zorg kunnen vinden waar ze behoefte aan hebben. Hierdoor wordt het voor zorgvragers makkelijker de juiste zorg tegen een voor hun aanvaardbare prijs in te kopen en zullen ze niet genoodzaakt zijn in hun zoektocht een grote hoeveelheid afzonderlijke websites van diverse instellingen door te lezen. Het beleid van deze en ook voorgaande regeringen is er steeds meer op gericht om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Ook worden mensen steeds meer verantwoordelijk gemaakt voor het kopen van eigen zorg. Er is sprake van een toenemende vergrijzing welke volgens verwachting tot 2060 nog zal aanhouden.

Prodizo is gestart in het Noorden van het land met een aantal zorgaanbieders, doel is te groeien naar een landelijke vergelijkingssite.