← Vorige pagina
Mantelzorgwaardering Westerveld 2016
13 april 2016


Waardering voor mantelzorgers in Westerveld

Mantelzorgers die in Westerveld wonen of die zorgen voor iemand die woonachtig is in de gemeente Westerveld kunnen tussen 11 april en 15 mei 2016 de mantelzorgwaardering 2016 aanvragen. Gemeente Westerveld spreekt hiermee haar waardering uit voor mantelzorgers, die langdurig zorg bieden aan een partner, kind, familielid, vriend of kennis. Om zoveel mogelijk mantelzorgers een blijk van waardering te kunnen geven kiest de gemeente ervoor om ook in 2016 een divers aanbod van activiteiten en producten aan te bieden. 

Dit jaar heeft de gemeente in het bijzonder aandacht voor de jonge mantelzorger. Zij kunnen naast een bioscoopbon, dit jaar ook kiezen voor een bezoek aan een pretpark.

Mantelzorgers kunnen als blijk van waardering kiezen uit activiteiten en producten in de categorieën:
Bakkers- of boodschappenpakket
Ontspanning of
Erop uit! 

De gemeente is tot dit aanbod van producten en activiteiten gekomen in overleg met Welzijn MensenWerk, Contactpunt Mantelzorg Westerveld (CPM), Zorgcombinatie Noorderboog en Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe (ZZWD).

Aanvragen
Het aanvraagformulier voor de mantelzorgwaardering 2016 kan telefonisch worden opgevraagd bij Welzijn MensenWerk via telefoonnummer 085 273 1427 of online worden ingevuld op de website van Welzijn MensenWerk:
http://www.welzijnmw.nl/mantelzorgwaardering-weste...

Op deze website, de site van de gemeente en betrokken partijen is ook meer informatie te vinden over de activiteiten en producten.
Het aanvraagformulier kan ook worden opgehaald bij het Centraal Meldpunt van Welzijn MensenWerk (De Veldkei, Veldkamp 77 in Havelte, van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 11.30 uur).