← Vorige pagina
Mantelzorgers genieten van high tea in Dwingeloo
27 mei 2016


Afgelopen maandag heeft een groep van ongeveer 15 mantelzorgers meegedaan aan een workshop ‘high tea’ in woonservicecentrum De Weyert. Met elkaar werden er heerlijke hapjes gemaakt aan de hand van recepten, die gezamenlijk werden genuttigd onder het genot van een kopje koffie of thee.


Nadat Contactpunt Mantelzorg Westerveld, Welzijn MensenWerk en ZZWD twee jaar succesvol hebben meegedacht en meegewerkt met de gemeente Westerveld aan de ontwikkeling en uitvoering van het Mantelzorgcompliment, is het idee ontstaan om vaker met elkaar samen te werken waar het gaat om het organiseren van bijeenkomsten voor mantelzorgers.
Doel van de genoemde organisaties is om mantelzorgers te ondersteunen, dat zij “er eens even uit kunnen zijn” en dat zij gelijkgestemden kunnen ontmoeten. De ondersteuning kan bestaan uit het organiseren van een informatieve bijeenkomst of zoals deze keer met een meer informele middag.

De deelnemers genoten van het lekkers en waren enthousiast over de opzet van de middag. Na afloop kreeg Iedereen een mooi boekwerk met de recepten mee naar huis. 

Na de zomer zal er weer iets worden georganiseerd voor mantelzorgers. Wilt u hiervoor uitgenodigd worden en u bent nog niet eerder bij een bijeenkomst geweest, geef uw gegevens dan door aan het Contactpunt Mantelzorg Westerveld.

http://www.mantelzorgwesterveld.nl/ws