← Vorige pagina
Het bruist op zaterdag 11 maart in en om De Weyert te Dwingeloo
01 maart 2017


Zaterdag 11 maart wordt er in De Weyert te Dwingeloo van 13 tot 17 uur een gezellige voorjaarsmarkt gehouden met leuke kramen, o.a. verkoop van taarten, cake en knieperties, snuisterijen, en 2e handsspellen. 

Om 14 en om 15 uur zijn er rondleidingen door het woonservicecentrum, met bezichtiging van een appartement, de moderne keuken, de ruimten van Welkom en de nostalgische keuken. De rondleidingen starten in het restaurant van De Weyert.
De rondleidingen gaan ook langs de plek waar de moestuin komt, op zaterdag 11 maart steken acht vrijwilligers van de Lions Club Beilen Marken Midden-Drenthe de handen uit de mouwen om een moestuin aan te leggen, dit in het kader van de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Heeft u nog tuingereedschap waar u niets mee doet en dat nog goed bruikbaar is, brengt u dit dan langs!

Fysiotherapie Dwingeloo laat binnen verschillende beweegactiviteiten zien en neemt u ook graag mee naar buiten, naar de beweegtuin. Zij vertellen u wat allemaal mogelijk is om u zo lang mogelijk fit en gezond te houden. In De Weyert krijgt u praktische tips om zo lang mogelijk veilig thuis te blijven wonen.

Tussendoor kunt u in het restaurant een kop koffie of thee drinken, u laten verwennen met een handmassage of een gokje wagen bij het Rad van avontuur. Neemt u ook een kijkje in de bibliotheek waar u tijdens de voorjaarsmarkt boeken kunt kopen. Deze middag wordt muzikaal omlijst door Gezelligheidskoor De Pelikaan uit Hoogeveen. De opbrengst van de voorjaarsmarkt, die door het Nationaal Ouderenfonds middels het Premieplan wordt verdubbeld, komt ten goede aan de aanschaf van een nieuwe beamer.

Kortom het bruist in en om De Weyert zaterdag 11 maart! U bent van harte welkom! Ook als u op zoek bent naar een uitdagende baan in deze bruisende omgeving, kom dan naar de speeddate op deze zaterdag van 13 tot 16 uur, ZZWD zoekt verzorgenden, verpleegkundigen, vakantie- en weekendmedewerkers.