← Vorige pagina
Clienten Welkom Ruinen genieten van Hollands Venetië
19 augustus 2016


Naar Hollands Venetië op een zonnige dag in augustus!

Cliënten van Welkom Ruinen zijn woensdag 17 augustus naar Giethoorn geweest voor een rondvaart verzorgd door rondvaartbedrijf ’t Zwaantje.

De middag begon gezamenlijk in Ruinen waar eerst soep en broodjes werden gegeten.Het zou een lange middag worden dus de goede bodem was prettig.

Rond 13.00 uur vertrokken we in twee bussen, de bus van Welkom in Havelte werd hiervoor geleend. De tocht ging toeristisch binnendoor, via Ruinerwold, Kolderveen en Wanneperveen kwamen we uit bij rondvaarbedrijf ’t Zwaantje. We werden meteen hartelijk ontvangen en begeleid naar het restaurant voor koffie met gebak. Na de koffie en gebak waren we helemaal klaar om de rondvaartboot in te gaan. In de rondvaartboot zat een mooie grote lift waar men met de rolstoel of met rollator op kon.

Het was file varen in de grachtjes maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd genoten van de mooie tuinen, de Chinese toeristen die rondliepen met fototoestellen en de prachtige huizen met bruggetjes. Na ruim een uur varen kwamen we weer terug bij rondvaarbedrijf ’t Zwaantje en hebben we de terugreis naar Ruinen hervat. Rond 18.00 uur waren we terug waar in het restaurant in 't Neie Punt een heerlijk bord met friet en een kroket voor ons klaar stond. Tegen 19.00 uur zat deze gezellige dag in Giethoorn erop en ging men moe maar voldaan naar huis.