Locatie Hofweg-Molenweg, Havelte


Wonen met zorg aan de Molenweg in Havelte

Sinds januari 2018 is Havelte een modern woongebouw rijker, waar u kunt wonen met zorg en ondersteuning.
Het oude woonservicecentrum De Molenhof is volledig gesloopt en de bewoners daarvan zijn verhuisd naar nieuwe ruime huurwoningen (van Actium) aan de Molenweg (huisnrs. 74 - 126, 7971 BJ). 

Deze nieuwbouw biedt plaats aan 24 woningen verdeeld over drie woonlagen en zes gastenverblijven gelegen op de eerste verdieping (Molenweg 102 a + b, 104 a + b en 106 a + b).

Klik hier voor het Zorgeloos Wonen Arrangement in Havelte.

Zes gastenverblijven voor tijdelijk verblijf

Als u net uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum komt en u kunt zich nog niet helemaal zelfstandig redden, dan kunt u bij ZZWD in Havelte logeren in een gastenverblijf. U logeert in een comfortabel appartement met eigen sanitair. Daarbij kunt u gebruik maken van ons complete zorg- en welzijnspalet. Van verpleging en persoonlijke verzorging tot de maaltijden.


'Het Paviljoen' 

Het prachtige Paviljoen is in december 2020 geopend. Het is de ontmoetingsruimte voor de bewoners en de verbinding tussen de aanleunwoningen aan de Hofweg en de appartementen aan de Molenweg.

Aanleunwoningen Hofweg Havelte
Aan de Hofweg in Havelte bevinden zich 19 aanleunwoningen van Woningcorporatie Actium, waarin eveneens zorg door ZZWD wordt verleend.

Heeft u interesse in een aanleunwoning of een woning met zorg in Havelte?

Maak via de afdeling Klantondersteuning eens een vrijblijvende afspraak.
Zij helpen u graag verder bij het vinden van een passende woning, met de rekentool kan zij u snel laten zien wat de verschillende mogelijkheden voor u betekenen. Telefoonnummer Klantondersteuning 088-9684096 (maandag t/m vrijdag 9-17 uur).

klikt u hier voor onze wachtlijst in Havelte.

Rolstoelpool Havelte


Heeft u tijdelijk een rolstoel nodig en bent u inwoner van Havelte?
Zeven dagen per week van 10.30 uur tot 17.00 uur kunt u voor het lenen van een rolstoel terecht bij de medewerkers van ZZWD Welkom in Havelte.
Voor het lenen wordt een borg gevraagd van € 50, dit bedrag krijgt u terug bij het inleveren van de rolstoel.

Informatie / reserveren via Welkom Havelte, telefoonnummer 088-9684097. Met de medewerker spreekt u af waar u de rolstoel kunt komen ophalen.

De rolstoelpools zijn ontstaan uit een samenwerking tussen gemeente Westerveld, ZZWD en Welzijn MensenWerk en vallen onder de algemene voorzieningen.
Heeft u vragen?
Neem contact op
met onze klantondersteuning:
✆ 088 - 96 840 96